Le VPN Uzman Yorumu

Fransız VPN, Le VPN, kişilerin internette ihtiyaç duyduğu güvenlik ve güvenilirliği sunar. Kullanıcıların bant genişliği ve hız kısıtlamaları konusunda endişe duymalarına gerek yoktur ve hizmet sağlayıcının, hiçbir etkinliklerini kaydetmediğinden emin olabilirler. Hizmet aynı and...

Mar 7, 2019
Le VPN Kullanıcı incelemeleri
2.9
Sue
Mar 1, 2019
  •  1
LE VPN IS USELESS !!

Like others I was a long term client of MPN which was always great. Since the takeover by Le VPN I have been without any service. Basically I have been unable to connect. Their response to complaints is very slow, and I have tried downloading so many files, none of which work. Compared to MPN which was simple, easy to use and highly response, Le VPN is rubbish.


Paketlere Bak Bu incelemeye cevap yazın

Biliyor muydunuz? Tüm kullanıcı değerlendirmelerini onaylıyoruz. Şirketler bize bazı yorumları silmemiz için para ödeyemezler.

    František
    Mar 7, 2019
    I would grade LeVPN as being worse than useless

    MPN was a superb VPN provider, I started as they started more than 10 years ago and for the past 5 years or more used their SmartDNS which gave me a trouble free operation. I had expected with their sell out to LeVPN that they would have expected that company to be at least equal in quality and performance as they were. How wrong they were. Having spent six weeks trying to get LeVPN DNS to work properly with the appalling slow reply speed and with their support staff condescendingly offering apologies and advice that with all the past experience I have had with VPN/DNS was nonsense. Then finally just simply not answering an open ticket was the final straw. From the reviews here and other sites it can be seen so many of the MPN faithful have fallen foul of LeVPN as I. Don’t expect any refund of payment if you leave because they will bury their heads in the sand as they do with open tickets they are bored with.


    Paketlere Bak Bu incelemeye cevap yazın
      Michelle
      Mar 6, 2019
      Very poor

      I agree, MPN was great, I was a subscriber for 6 years. Now I can't access anything. When I e-mail the responses come across very rude. I'm gutted my subscription was automatically renewed in January.


      Paketlere Bak Bu incelemeye cevap yazın
        Fred
        Mar 3, 2019
        Works as well as MPN so far

        Migration was easy; there is a MPN file that configures Le VPN like MPN. Alternatively, uninstall MPN stuff and install the Le VPN file. This works well and has a dynamic method of automatically choosing the connection protocol. The software falters on two of my PCs and I have to use the MPN configuration tool. The Le VPN advice on getting round this seems rather complex and I avoided it. The major difference to me seems to be a limited number of IP addresses such that if this is excluded by the content provider, you cannot change the IP like you can with MPN to get round it instantly. Luckily for me, the subscription runs out next month so that it is currently on test mode for the TV sites I go to. If LeVPN is smart, they should adopt the many IP strategy available to MPN users.


        Paketlere Bak Bu incelemeye cevap yazın
        Anonim
        Şub 22, 2019
        •  1
        Client VPN software old and out-dated

        Poor connectivity and reliability. Latest LeVPN setup installed on my PC uses OpenVPN version 2.3.14 (released Dec 2016). Latest version of OpenVPN is 2.4.7 (Feb 2019). Many bugs fixed in 2-years! From my personal experiences and frustrations with LeVPN I do not recommend it.


        Paketlere Bak Bu incelemeye cevap yazın
          Wilson
          Şub 12, 2019
          •  1
          No internet when Le VPN connected on either laptop or Macbook Air since changing from My private network the service and ticket response has been poor

          Subscribed to My Private network who unfortunately have been taken over by this mob and I have had to migrate from MPN to Le Vpn Since then, multiple issues, primarily can`t connect to the internet at all on either laptop or Macbook Air. Raised a ticket with Le Vpn no response as yet. When I do connect to the internet when no VPN connected my speed is 100/30 when VPN connected this falls to 7/5 Previously MPN responded almost immediately and their agents were superbly proacative and helpful. A backward step considering asking for a refund and trying another VPN service


          Paketlere Bak Bu incelemeye cevap yazın

              En iyi 3 VPN alternatifini inceleyin

              Özellikler Tanım
              Sunucu Konumu Sayısı (Ülke) 114
              Sunucu Sayısı 800
              VPN kayıt tutuyor mu? Hayır
              Kill Switch var mı? Evet
              Lisans başına cihaz 5
              Kullanım Kolaylığı 4.1 / 5.0

              1. Ürünü Le VPN sitesindeki Ana Bilgi Alanından indirin
              2. İndirilen dosya üzerinde çift tıklayın
              3. Karşılama ekranını görene kadar kuruluma devam edin (bu, ürünün başarılı bir şekilde yüklendiğini gösterir), sonra "Kapat"a tıklayın
              4. Görev çubuğunuzdan Le VPN ikonuna tıklayın (ekranınızın sağ alt köşesinde bulunuyor)
              5. Kullanmak istediğiniz protokolü ve bağlanmak istediğiniz ülkeyi seçin (En iyi korumayı sağladığından tavsiye edilen opsiyon OpenVPN port 53'tür)
              6. İstendiğinde hesap detaylarınızı girin (bu detaylar size hesabınızın aktivasyonu için gönderilen e-posta da bildirilecek) ve "TAMAM"a tıklayın

              Şimdi İndir

              Fiyatlandırma 3.8 / 5.0
              1-Year Plan
              $ 4.95 /ay
              6-Month Plan
              $ 7.50 /ay
              1-Month Plan
              $ 9.95/ay

              Le VPN, servisi için 7 günlük para iade garantisi sunuyor. Servis 1, 6 veya 12 aylık ödeme opsiyonlarına imkan tanıyor, daha uzun üyelikler daha fazla tasarruf sağlıyor – fiyat ve süre farklılığı dışında tüm opsiyonlar aynı.

              Güvenilirlik & Destek 4.1 / 5.0

              Le VPN genel olarak yükleme ile ilgili bilgileri içeren temel bir bilgi tabanı sunuyor. Aynı zamanda bilet sistemleri var – fakat canlı konuşma mevcut değil. Konunun aciliyetine göre cevap süreleri değişiklik gösterebiliyor, orta seviyede aciliyeti olan bir mesaj gönderdik ve birkaç saat içinde cevap aldık. Temel seviyede bir cevap aldık fakat yardımcı olmadı. Bağlantılar güvenilir ve iyi seviyede hız sunuyorlar, internet yayınları için harika.

              Sonuç
              Alex (Sörf) Frenkel
              (Eski Bilgisayar Korsanı ve Teknik Araştırmacı)
              Özetlemek gerekirse, bunlar bizim Le VPN ile ilgili düşüncelerimiz

              Bu Fransız VPN servisi dünyanın büyük bir bölümünü kapsayan 114 ülkedeki büyük sunucu listesi ile kullanıcılarına harika bir seçenek havuzu sunuyor. Nerede yaşıyorsanız, o anda nerede iseniz ve nereye seyahat ediyorsanız orada çok büyük ihtimalle bir sunucu olacağından emin olabilirsiniz. Firma aynı zamanda en son şifreleme opsiyonlarını sunuyor ve herhangi bir kullanım limiti koymuyor. Piyasadaki en ucuz servis değil, fakat 7 günlük bir deneme süresi mevcut, böylece bu servisin sizin için uygun olup olmadığını anlayabilirsiniz.

              Le VPN
              4.0 / 5.0
              Detaylı uzman yorumu
              Alex (Sörf) Frenkel
              (Eski Bilgisayar Korsanı ve Teknik Araştırmacı)

              Fransız VPN, Le VPN, kişilerin internette ihtiyaç duyduğu güvenlik ve güvenilirliği sunar. Kullanıcıların bant genişliği ve hız kısıtlamaları konusunda endişe duymalarına gerek yoktur ve hizmet sağlayıcının, hiçbir etkinliklerini kaydetmediğinden emin olabilirler. Hizmet aynı anda iki cihazın bağlanmasına izin vermektedir, böylece kullanıcılar masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarıyla aynı anda akıllı telefonlarını da kullanabilirler.

              Le VPN Fransa, ABD, Birleşik Krallık, Portekiz, İtalya, İspanya, Kanada, Avustralya, Japonya, Güney Afrika, Brezilya, Meksika, Hindistan, Arjantin’i de içeren 114 ülkede sunucu lokasyonları sunan Fransa merkezli bir VPN sağlayıcısı. Le VPN hızlı, güvenli ve güvenilir bağlantılar sağlıyor. Servis 256 bit şifreleme ile OpenVPN, PPTP veL2TP/ IPSec protokollerini sunuyor.
              Le VPN herhangi bir hız ve bant genişliği limiti koymuyor ve kullanıcıların çevrimiçi aktivitelerine dair herhangi bir kayıt tutmuyor. Servis torrent ve peer-to-peer dosya paylaşımına izin veriyor. Le VPN kullanıcıların Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO Go, Pandora, Spotify gibi coğrafi olarak kısıtlanan web sitelerine ve servislerine erişmelerine olanak tanıyan Smart DNS’i sunuyor. Le VPN aynı zamanda HybridVPN adı verilen bir özellik de sunuyor, bu özelik ABD, Birleşik Krallık ve Fransa’da coğrafi olarak kısıtlanan web sitelerine aerodinamik, hızlı ve güvenilir erişim için VPN bağlantısı ile Smart DNS’i kombine ediyor.

              Le VPN Windows’un son zamanlardaki tüm versiyonları, Mac OS X, Linux, iOS ve Android ile uyumludur. Bu da servisin masaüstü bilgisayarlarda, dizüstü bilgisayarlarda, tabletlerde ve akıllı telefonlarda kullanılabileceği anlamına geliyor. Yazılımı indirmesi, yüklemesi, yapılandırması ve kullanması oldukça kolay. Servisin web sitesi kapsamlı ve detaylı rehberler içeriyor. Müşteri desteği sorulara çok hızlı ve etkin geri dönüşler yapıyor, müşteri destek birimine bilet sistemi yoluyla ulaşılabilir. Le VPN sosyal medyada da oldukça aktif ve müşteri destek birimine sosyal medya ağları aracılığıyla da erişilebilir.

              Le VPN farklı üyelik sürelerinde üç adet plan sunuyor: bir aylık, 6 aylık ve 1 yıllık. 6 aylık ve 1 yıllık planlar tatmin edici seviyelerde tasarruf sağlıyor. Tüm planlar Le VPN tarafından sunulan tüm özellikleri limitsiz bir şekilde içeriyor. Le VPN aynı zamanda 7 günlük para iade garantisi sunuyor.

              • Bazı sunucularda torrent desteği
              • OpenVPN erişimi
              • Tamamen küresel ağ
              • Gelişmiş şifreleme
              • Aktif sosyal medya varlığı
              • Le VPN ile şimdi başlayın
              Para İade Garantisi (Gün): 7
              Mobil Uygulama:
              Lisans başına cihaz: 5
              VPN Planları: www.levpn.com
              Was this review helpful? 0 0
              Buna üzüldük!
              (Minimum 10 karakter.)
              Dur! Nord VPN %75İndirim Sunuyor