Trust.Zone Uzman Yorumu

Dürüstlük ve şeffaflık VPNMentor'un en önemli değerleridirler. VPN Firmaları değerlendirmeleri değiştirmek için ödeme yapamazlar veya onları silemezler. Okuyucular bir VPN hizmeti satın almak istediklerinde, bazen çalışmalarımızı desteklemek adına komisyon ücreti alırız. Burada tam olarak nasıl çalıştığımızı ve çalışmalarımızı nasıl destekleyebileceğinizi görebilirsiniz.

Puan ?
4.6 / 5.0
Özellikler 4.4 / 5.0
Kullanım Kolaylığı 4.8 / 5.0
Fiyatlandırma 4.9 / 5.0
Güvenilirlik & Destek 4.3 / 5.0

Trust.Zone Şeyseller merkezli olan ve bu ülkenin kanunlarına göre işleyen bir servis. Varsayılan olarak AES-256 şifreleme kullanan OpenVPN gibi VPN servisleri sunuyor. Aynı zamanda 256-bit AES şifrelemesi kullanan L2TP Over IPSec sunuyor. 21’den fazla ülkede elliden fazla sunucus...

Kullanıcı incelemeleri Trust.Zone

Trust.Zone hakkında herhangi bir yorum bulunmuyor, eğer servisleri hakkında tecrübeniz varsa ilk yorumu yazan sizin olun!

3.9
John Clark
Sep 4, 2017
  •  1
Not so great Moving on to become a real problem.

It fouled up my home networking system; corrupted my media devices. I deleted it and deleted the folders. Yet it has left something behind that keeps changing my dns settings. This puts it near the land of malware.


Paketlere Bak Bu incelemeye cevap yazın

Biliyor muydunuz? Tüm kullanıcı değerlendirmelerini onaylıyoruz. Şirketler bize bazı yorumları silmemiz için para ödeyemezler.

    Trust.Zone
    Sep 7, 2017
    Comments from Trust.Zone

    I'm sorry to hear our product/service didn't fit your needs. I recommend contacting our tech team to research your issue. I am sure we could help Let me leave some comments: - Trust.Zone doesn't corrupt any files or devices. - Trust.Zone is highly rated by many VPN review services including leading VPNMentor, so it's definitely not a malware - Are you sure that your have installed a right Trust.Zone software and not fake/cracked app?


    Paketlere Bak Bu incelemeye cevap yazın
      John Clark
      Sep 8, 2017
      trust vpn uninstalled.

      I wasn't born yesterday! I know it jammed by homegroup on Windows 10 and left a residue that took me weeks to trace and uninstall. No way will i go next to this thing again.


      Paketlere Bak Bu incelemeye cevap yazın
Justin G
Aug 26, 2017
  •  1
Why can I only review Anonymously? Anywal this VPN is a scam.

Bought a 3 months sub to TrustZone and it kept coming up with error codes. It NEVER worked. Contacted them and they were no help. They said they would renew my subscription as it was their fault and I cannot make a claim with my credit card because I bought over 3 months ago. And now Trustzone is refusing to stand by their word and renew the sub I ALREADY PAID FOR! They are just out to steal your hard earned money. Don't give it to them.


Paketlere Bak Bu incelemeye cevap yazın
    Trust.Zone
    Sep 7, 2017
    We are sorry, 3 days free and 10 days money back guarantee expired

    Justin G, We are sorry that Trust.Zone didn't feed your needs Please, keep in mind - Trust.Zone has 3 days free period to test software before payment Besides, after you have paid, you have 10 days to ask for refund Unfortunately, we can't make refund if your payment was done over 3 months ago Meanwhile, would you be so kind to contact our tech team and provide us with more details of your issues?


    Paketlere Bak Bu incelemeye cevap yazın
Jul 22, 2017
  •  3
It doesn't work well with windows 10

Liked the service, used it for 9 months. The latest version of windows makes you shut off the driver signature verification to use the service.This would be ok if it didn't automatically reset when updating. Is a hassle to keep disabling the driver signature verification. I Am looking for a new vpn. If they would fix this problem it would be great.


Paketlere Bak Bu incelemeye cevap yazın

En iyi 3 VPN alternatifini inceleyin
Özellikler Tanım
Sunucu Konumları Sayısı (ülkeler) 32
Sunucu Sayısı 107
IP Adresi Sayısı 200
VPN kayıt tutuyor mu Hayır
Acil Anahtarı var Evet
Lisans başına cihaz 3
Kısa video incelemeyi ve eğitimi Trust.Zone altından izleyin.
Fiyatlandırma 4.9 / 5.0
1 year
$ 2.99/ay
3 months
$ 4.95/ay
1 Month
$ 6.99/ay
Detaylı uzman yorumu
Guy Fawkes
(İsimsiz uzmanlardan çeşitli ipuçları)

Trust.Zone Şeyseller merkezli olan ve bu ülkenin kanunlarına göre işleyen bir servis. Varsayılan olarak AES-256 şifreleme kullanan OpenVPN gibi VPN servisleri sunuyor. Aynı zamanda 256-bit AES şifrelemesi kullanan L2TP Over IPSec sunuyor. 21’den fazla ülkede elliden fazla sunucusu bulunuyor. Birçok kullanıcının DNS sorgusu Trust.Zone’un DNS sunucularından geçmektedir, bazıları ise Google DNS’ten geçmektedir.
Trust.Zone ile ilgili en iyi özelliklerden biri sunucularında veya başka bir yerde herhangi bir kayıt saklamamasıdır. Başlamak için kullanıcılarından ihtiyaç duydukları tek şey kaydolmak için e-posta adresidir. Herhangi bir isim, kişisel bilgi bulunmamaktadır ve internette ve sunucularında yaptıklarınız takip edilmemektedir.
IP adresinizi ve lokasyonunu gizleyerek webte gezinebilirsiniz. Kullanıcılarının aktivitelerini kaydetmemektedirler, bu sayede tamamen gizli bir VPN servisidir. ISP’nin çevrimiçi aktivitelerinizi ve yaptığınız her hareketi izlemesini engelleyerek sizi takip etmesini durdurabilirsiniz. Tüm internet trafiğinizi şifreleyebilir ve kendinizi güvenli olmayan Wi-Fi noktalarından ve siber tehlikelerden koruyabilirsiniz. Fakat aynı anda veri sınırlaması olmayan en fazla üç bağlantı kurabilirsiniz!
Trust.Zone hiçbir trafiği kısıtlamaz, böylece sunucularında ne istiyorsanız yapabilirsiniz. Herhangi bir protokolü, sunucuyu, IP adresini veya trafiği engellemez veya kesmez.
Bu şirket size tek tıkla çalışan, kullanımı kolay bir Windows uygulaması sunar. Aynı zamanda tüm büyük cihazları ve iOS, Windows, Linux, Android, Mac ve Windows Mobile gibi işletim sistemlerini destekler. VPN istemci yazılımını indirebilir ve VPN sunucularına e-postanızla birkaç saniye içinde bağlanabilirsiniz!
Hangi sunucuyu seçeceğiniz konusunda endişelenmenize gerek yoktur, çünkü servis lokasyonunuz ne olursa olsun sizin için en hızlısını seçecektir. Eğer bağlantınız koparsa otomatik olarak yeniden bağlantı kuracaktır. Bağlantınız kopukken Trust.Zone tekrar bağlanana kadar sizi güvende tutmak için devam eden tüm internet bağlantılarını engeller. IP adresiniz asla açığa çıkmaz. Portunuzu değiştirmek isterseniz geçiş yapmak için tek tık ayarını kullanmanız gerekmektedir.
Herhangi bir sorunuz veya probleminiz olduğunda kullanabileceğiniz bir sıkça sorulan sorular bölümü ve hızlı bir şekilde cevaplanan bir web formu bulunmaktadır.
Tüm büyük kredi kartları kabul edilmektedir, aynı zamanda PayPal, Bitcoin, Alipay, Webmoney, Qiwi Wallet, elektronik transfer ve daha birçok ödeme yöntemi kabul edilmektedir.
Tüm planlarda elli lokasyon, limitsiz veri, limitsiz bant genişliği, aynı anda üç bağlantı olanağı, yazılımı tek tıkla yükleme ve çalıştırma, limitsiz sunucu geçişi ve ücretsiz test planı yer almaktadır.

  • Aynı anda tek bağlantı ve bir gigabyte veri ile ücretsiz test planı
  • Teknoloji harikası şifreleme
  • Bağlantınız bozulsa bile koruma devam eder
  • IP adresi asla açığa çıkmaz
  • Trust.Zone ile şimdi başlayın
Para İade Garantisi (Gün): 10
Mobil Uygulama:
Lisans başına cihaz: 3
VPN Planları: https://trust.zone
Guy Fawkes
(İsimsiz uzmanlardan çeşitli ipuçları)

Bu VPN Sağlayıcısı için alt kategori yorumu henüz bulunmuyor. Eğer bu sağlayıcının size iyi bir çözüm sunduğunu düşünüyorsanız, lütfen yorumunuzu ekleyin ve biz de bu detaylı uzman yorumunu değerlendirelim

  • Aynı anda tek bağlantı ve bir gigabyte veri ile ücretsiz test planı
  • Teknoloji harikası şifreleme
  • Bağlantınız bozulsa bile koruma devam eder
  • IP adresi asla açığa çıkmaz
  • Trust.Zone ile şimdi başlayın
Para İade Garantisi (Gün): 10
Mobil Uygulama:
Lisans başına cihaz: 3
VPN Planları: https://trust.zone
Guy Fawkes
(İsimsiz uzmanlardan çeşitli ipuçları)

Bu VPN Sağlayıcısı için alt kategori yorumu henüz bulunmuyor. Eğer bu sağlayıcının size iyi bir çözüm sunduğunu düşünüyorsanız, lütfen yorumunuzu ekleyin ve biz de bu detaylı uzman yorumunu değerlendirelim

  • Aynı anda tek bağlantı ve bir gigabyte veri ile ücretsiz test planı
  • Teknoloji harikası şifreleme
  • Bağlantınız bozulsa bile koruma devam eder
  • IP adresi asla açığa çıkmaz
  • Trust.Zone ile şimdi başlayın
Para İade Garantisi (Gün): 10
Mobil Uygulama:
Lisans başına cihaz: 3
VPN Planları: https://trust.zone
Guy Fawkes
(İsimsiz uzmanlardan çeşitli ipuçları)

Bu VPN Sağlayıcısı için alt kategori yorumu henüz bulunmuyor. Eğer bu sağlayıcının size iyi bir çözüm sunduğunu düşünüyorsanız, lütfen yorumunuzu ekleyin ve biz de bu detaylı uzman yorumunu değerlendirelim

  • Aynı anda tek bağlantı ve bir gigabyte veri ile ücretsiz test planı
  • Teknoloji harikası şifreleme
  • Bağlantınız bozulsa bile koruma devam eder
  • IP adresi asla açığa çıkmaz
  • Trust.Zone ile şimdi başlayın
Para İade Garantisi (Gün): 10
Mobil Uygulama:
Lisans başına cihaz: 3
VPN Planları: https://trust.zone
Guy Fawkes
(İsimsiz uzmanlardan çeşitli ipuçları)

Bu VPN Sağlayıcısı için alt kategori yorumu henüz bulunmuyor. Eğer bu sağlayıcının size iyi bir çözüm sunduğunu düşünüyorsanız, lütfen yorumunuzu ekleyin ve biz de bu detaylı uzman yorumunu değerlendirelim

  • Aynı anda tek bağlantı ve bir gigabyte veri ile ücretsiz test planı
  • Teknoloji harikası şifreleme
  • Bağlantınız bozulsa bile koruma devam eder
  • IP adresi asla açığa çıkmaz
  • Trust.Zone ile şimdi başlayın
Para İade Garantisi (Gün): 10
Mobil Uygulama:
Lisans başına cihaz: 3
VPN Planları: https://trust.zone
Guy Fawkes
(İsimsiz uzmanlardan çeşitli ipuçları)

Bu VPN Sağlayıcısı için alt kategori yorumu henüz bulunmuyor. Eğer bu sağlayıcının size iyi bir çözüm sunduğunu düşünüyorsanız, lütfen yorumunuzu ekleyin ve biz de bu detaylı uzman yorumunu değerlendirelim

  • Aynı anda tek bağlantı ve bir gigabyte veri ile ücretsiz test planı
  • Teknoloji harikası şifreleme
  • Bağlantınız bozulsa bile koruma devam eder
  • IP adresi asla açığa çıkmaz
  • Trust.Zone ile şimdi başlayın
Para İade Garantisi (Gün): 10
Mobil Uygulama:
Lisans başına cihaz: 3
VPN Planları: https://trust.zone
Guy Fawkes
(İsimsiz uzmanlardan çeşitli ipuçları)

Bu VPN Sağlayıcısı için alt kategori yorumu henüz bulunmuyor. Eğer bu sağlayıcının size iyi bir çözüm sunduğunu düşünüyorsanız, lütfen yorumunuzu ekleyin ve biz de bu detaylı uzman yorumunu değerlendirelim

  • Aynı anda tek bağlantı ve bir gigabyte veri ile ücretsiz test planı
  • Teknoloji harikası şifreleme
  • Bağlantınız bozulsa bile koruma devam eder
  • IP adresi asla açığa çıkmaz
  • Trust.Zone ile şimdi başlayın
Para İade Garantisi (Gün): 10
Mobil Uygulama:
Lisans başına cihaz: 3
VPN Planları: https://trust.zone